Меню
Вашата кошница

Напитки

Производител: КООП Италия
Състав: Вода, захар,аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина;регулатори на киселинността: лимонена киселинаи натриевцитрат, екстракт от чай (0.12%), сок от лимон (0.1%).Без глутен. Без консерванти и оцветители.Отлаганията по дъното се дължат на присъствието на екстракт от чай.Начин на съхран..
1.09лв
Производител: КООП Италия
Състав: Вода, захар,аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина;регулаторинакиселинността: лимонена киселина и тринатриевцитрат, екстракт отч ай (0.12%), сок от лимон (0.1%).Без глутен. Без консерванти и оцветители.Отлаганията по дъното се дължат на присъствието на екстракт от чай.Начин на съхр..
1.99лв
Производител: КООП Италия
Състав: Вода, захар,аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина;регулатори  на киселинността: лимонена киселинаи натриев цитрат, екстракт от чай (0.12%), сок от праскова (0.1%).Без глутен. Без консерванти и оцветители. Отлаганията по дъното се дължат на присъствието на екстракт от чай. На..
1.09лв
Производител: КООП Италия
Състав: Вода, захар,аромати; антиоксидант: аскорбинова киселина;регулатори на киселинността: лимонена киселина и тринатриевцитрат, екстракт от чай (0.12%), сок от праскова концентрат (0.1%). Без глутен. Без консерванти и оцветители.Отлаганията по дъното се дължат на присъствието на екстракт от ..
1.99лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.