БългарскиБългарски
0882438073
Добре дошли! Вход | Регистрация

Отвори Врати Най-сладкото Място в София – ШОКО КООП

Отвори Врати Най-сладкото Място в София – ШОКО КООП

Отвори врати най-сладкия магазин от търговска верига КООП

ШОКО КООП Ви очаква в София на ул. Г. С. Раковски 101

Новият магазин на Централния кооперативен съюз е първият от търговска верига КООП, в който се предлага разнообразие от ръчно приготвени шоколадови изделия по собствена рецепта и специална селекция вина с марката КООП. Изобилието от шоколадови изкушения може не само да задоволи най-изтънчения вкус на ценителите на качествен шоколад, но и да бъде подходящ подарък за приятели и корпоративни клиенти.

С помощта на консултант всеки клиент може да създаде своя уникален шоколад с избрани от него вкусове и съставки. Необходими са само десет минути. Докато майстор-шоколатиер изработва мечтания шоколад, клиентите могат да наблюдават процеса, да дегустират предлаганите в магазина изделия и да се насладят на чаша горещ шоколад или вино в уютна обстановка.

Усмихнатият и приветлив екип посрещна първите си клиенти с комплимент – шоколадови чашки пълни с напитка и различни видове шоколад. Най-нетърпеливите посетители получиха 10% отстъпка за следваща покупка от ШОКО КООП и талон за участие в томбола, която ще бъде изтеглена на 14 февруари.

Гостите бяха приветствани от зам.-председателя на ЦКС, Бойка Добрева, която благодари на екипа, с помощта на който е реализиран проекта и подчерта, че чрез него търговска верига КООП не спира да се грижи за своите клиенти.

С помощта на ШОКО КООП те могат да зарадват любите си хора и да направят своя празник още по-специален и незабравим.