БългарскиБългарски
0882438073
Добре дошли! Вход | Регистрация

Информация за доставка

1. Електронен магазин КООП извършва безплатна доставка за поръчки над 100 лв. на територията на град София, а също така и във Владая, Волуяк, Мрамор, Бусманци, Мало Бучино, Горни и Долни Богров, Герман, Панчарево, Бусманци, Бистрица, Кокаляне, Лозен, Казичене и Кривина.

1.1. Клиентът заплаща само стойността на поръчката. Ако поръчката е направена до 12:00 часа, тя ще бъде доставена в същия ден от наш служител. Всички поръчки, получени след 12:00 часа, ще бъдат доставени на следващия ден в удобен за Вас час.

2. Всички останали поръчки, които не са посочени в т. 1 се доставят с куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД на посочен от Вас адрес или избран офис на Еконт.

Стоката е опакована съобразно вида й и транспорта за доставка. При получаване на стоката Клиентът подписва придружаващите я документи. Срокът на доставката зависи от населеното място. За по-големите градове е в рамките на 24-36 часа. Клиентът заплаща цената на доставката, която също варира в зависимост от населеното място.

  • Стоките, които се предлагат на интернет страницата www.cooptrade.bg, се доставят само на територията на Република България.
  • При избор на стоки от интернет страницата www.cooptrade.bg се появява списък, снимки, количества и цена на поръчката. Моля да прочетете внимателно тази информация преди да я потвърдите.
  • Имайте предвид, че снимките може да не отговарят на 100% на качествата на стоката (цвят, тоналност, нюанс). Ако имате съмнения за специфичните качества на дадена стока, моля свържете се с нас.
  • Складовата наличност е динамична и се актуализира няколко пъти дневно. В случай, че определен артикул не е наличен, след като бъде заплатен клиентът може да изчака неговото доставяне или заплатената от него сума да бъде възстановена (при картово плащане).
  • При потвърждението на вашата поръчка ще бъдете информиран за наличността на избраните от Вас артикули и ще имате право на избор в случая на липса или забавяне.
  • КООП МАРКЕТ ЕООД си запазва правото да премахва или променя продукти без предварително уведомление.

Уважаеми клиенти,
Моля пазете всички придружаващи доставката документи, предоставени от куриерската фирма, тъй като те са необходими при ползване на гаранцията на закупените от Вас стоки.

За повече информация и съдействие:

  • 0882 438 073